Rijbewijs B Personenauto

 

 
Je autorijbewijs halen bij Leus Verkeersschool in Almelo.
Tegenwoordig kun je vanaf je 16,5 jaar al beginnen met je autorijbewijs. Je kunt kiezen voor een snelopleiding in bijv: 2, 4, of 8 weken. Of je kiest voor een pakket waar je zelf je tempo kunt bepalen. In beide gevallen gaat het erom dat je een goede planning maakt, om dan te proberen met zo min mogelijk lessen in één keer je rijbewijs te halen.
 
Theorie leren:
Voordat we het examen kunnen aanvragen voor de praktijk moet je in het bezit zijn van een geldig theoriecertificaat. Wij als Verkeersschool Leus merken op dat het behalen van het theoriecertificaat onderschat wordt. Het landelijk slagingspercentage bij het eerste examen ligt op 50%. Wij hebben daardoor een theoriepakket samengesteld, waardoor het slagingspercentage aanzienlijk verhoogd wordt.
Het pakket ziet er als volgt uit:
  • Theorie-examen
  • Theoriecursus
  • Theorieboek
  • Internetkaart voor examentraining
  • Online examentraining op onze website
De theoriecursus wordt wekelijks gegeven op maandagavond van 19.00 - 20.30 uur en staat onder leiding van onze instructeur, waardoor de mogelijkheid bestaat tot het stellen van vragen.
Instappen is op ieder moment mogelijk.
 
Ook kun je bij ons op de website een pakket bestellen in onze online-shopTijdens het theorie examen krijg je in totaal 65 vragen.
 
1. Gevaarherkenning:
Je krijgt 25 vragen over gevaarherkenning. Je hebt 8 seconden de tijd om een vraag te beantwoorden. Dit lijkt kort, maar straks op de weg moet je vaak nog sneller beslissen!  Je moet van gevaarherkenning 13 vragen of meer goed hebben.
 
2. Verkeersregels en verkeersinzicht: 
Je krijgt 30 vragen over Verkeersregels en 10 vragen over Verkeersinzicht. Je moet van Verkeersregels en Verkeersinzicht 35 vragen of meer goed hebben.

Praktijkexamen en Tussen Tijdse Toets:
Voor het praktijk examen is het mogelijk om een T.T.T. te doen (tussentijdse toets). Dit is een exacte nabootsing van het praktijk examen alleen kun je hier niet voor slagen of voor zakken. Het voordeel is dat de leerling kennis maakt met de manier waarop het CBR het examen afneemt en de examinator geeft eventuele tips, die handig zijn voor op het praktijkexamen. Ook kan de leerling vrijstelling krijgen voor de bijzondere verrichtingen.
 
Klik hier voor meer informatie
 
Bekijk hier de prijzen
 

Contact

Leus Verkeersschool BV
Baniersweg 41
7603 NA Almelo
0546 - 861238
info@leus.nl


Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00Bovag CCV vekabest cbr nielz vto spectrum stoof