Cursus Snelwegrijangst

Snelwegstress een veel voorkomend probleem !!!

Heeft u angst om op de autoweg of autosnelweg te rijden? Verkeersschool Leus uit Almelo heeft met succes een systeem ontwikkeld die deze stress of angst wegneemt. De reden dat de autosnelweg door velen vermeden wordt is veelal de angst voor het in en uitvoegen. Ook is het verkeer in de loop der jaren steeds drukker geworden en verkeerssituaties zijn veranderd.

Door weinig rijervaring wordt het zelfvertrouwen ook minder en als u door bijzondere omstandigheden gedwongen bent om meer te moeten rijden, wordt de autoweg en autosnelweg vaak angstvallig vermeden. Dat is jammer want  uw vrijheid wordt daardoor drastisch beperkt.

Bij de door Verkeersschool Leus ontwikkelde methode gaat een ervaren en rustige instructeur gedurende een halve dag in een ontspannen sfeer de kandidaat trainen. De training is één op één maar kan op verzoek ook met 2 kandidaten tegelijk plaatsvinden. Uit eerder opgedane ervaringen blijkt dat na het volgen  van deze  training  het zelfvertrouwen is gegroeid en de snelwegstress is verdwenen. U krijgt weer plezier in het autorijden. Bijhouden is dan wel belangrijk om het zelfvertrouwen te behouden.

Over de cursus snelwegrijangst kunt u contact opnemen met Leus Verkeersschool 0546-861238.  

 

Contact

Leus Verkeersschool BV
Baniersweg 41
7603 NA Almelo
0546 - 861238
info@leus.nl


Wij zijn open van maandag t/m vrijdag van 08:00 tot 12:00 en van 13:00 tot 17:00Bovag CCV vekabest cbr nielz vto spectrum stoof